Näytetään kaikki 4 tulosta

Juustolla maustetut cashewpähkinät 135 g

3.90 39.78 
Tiesitkö, että cashewpähkinät auttavat vahvistamaan sydäntä ja vastustuskykyä? Lisäksi nämä hyödyllisiä kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävät pähkinät ovat herkullisia! Juustolla maustetut cashewpähkinät ovat loistava välipala kaikille juuston ystäville. Lisäksi, toisin kuin juusto, ne eivät sisällä kolesterolia. Cashewpähkinät tunnetaan myös korkeasta omega-6-rasvahappopitoisuudestaan, se säätelee aineenvaihduntaa ja ylläpitää verisuonia, hermoja, luita ja immuunijärjestelmää. Maukasta ja terveellistä!
 • Korkea proteiinipitoisuus
 • Vitamiinien ja mineraalien lähde
 • Sopii kasvissyöjille
Ainesosat:CASHEWPÄHKINÄT (70%), kasviöljy, gluteenipitoinen riisijauho, VEHNÄjauho, tapiokatärkkelys, juustojauhe (5%), sokeri, MAITOJAUHE. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Kanelilla paahdettuja cashewpähkinöitä 135 g

3.90 39.78 
Muistat varmaan vastaleivottujen korvapuustien tuoksun? Näillä kanelinmakuisilla cashewpähkinöillä on sama tuoksu ja maku! Naposteltaviksi tarkoitetut pähkinät ovat samalla terveydelle hyödyllisiä sisältäen useita tärkeitä mineraaleja, vitamiineja ja rasvahappoja. Runsas kuparipitoisuus auttaa raudan imeytymistä elimistöön ja vahvistaa immuniteettia ja luita. Pähkinöiden sisältämä proteiini antaa täyden vatsan tunteen ja on hyödyllinen ruoansulatukselle. E- ja K-vitamiinit ovat tärkeitä antioksidantteja, jotka auttavat kehoasi pysymään terveenä. Nämä makeat pähkinät ovat erinomainen lahja makean ystäville, mutta myös mukava välipala itsellesi. Kokeile kahvin tai teen kanssa, ja nauti hienoista hetkistä!
 • Korkea proteiinipitoisuus
 • Vitamiinien ja mineraalien lähde
 • Sopii kasvissyöjille
Ainesosat: Binh Phuoc CASHEWPÄHKINÄT (80%), gluteenipitoinen riisijauho, tapiokatärkkelys, sokeri, suola, kanelijauhe (3%). Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Chili-valkosipulilla paahdettuja cashewpähkinöitä 135 g

3.90 39.78 
Hieman mausteiset cashewpähkinät tuovat makua päivään! Cashewpähkinä on loistava, luonnollinen ja ravinterikas välipala. Cashewpähkinä sisältää tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja sydämelle terveellisiä rasvahappoja. Niissä on runsaasti kuparia, mikä on välttämätöntä kehon raudan imeytymiselle. Lisäksi pähkinöissä on runsaasti magnesiumia ja kalsiumia, mitkä vahvistavat lihaksia ja luita. Pähkinöissä olevat proteiinit ja kuidut lisäävät kylläisyyden tunnetta ja ovat hyviä ruoansulatukselle. Hyvä vaihtoehto perunalastuille ja muille suolaisille välipaloille!
 • Runsaasti proteiinia
 • Vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde.
 • Sopii vegaaneille
Ainesosat: CASHEWPÄHKINÄT (90%), kasviöljy, gluteenipitoinen riisijauho, sokeri, suola, valkosipuli (1,5%), chili (1%). Chili-vitlök rostade cashewnötter. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Wasabi paahdetut cashewpähkinät 135 g

3.90 39.78 
Pidätkö wasabista? Näistä wasabinmakuisista cashewpähkinöistä tulee uusia suosikkejasi! Makuelämyksen lisäksi cashewpähkinät ovat myös hyödyllisiä terveydelle sisältäen useita tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja. Korkea proteiinipitoisuus antaa täyden vatsan tunteen ja parantaa ruoansulatusta. Korkea magnesium- ja kalsiumpitoisuus vahvistaa lihaksia ja luita. Cashewpähkinät sisältävät tärkeitä antioksidantteja E- ja K-vitamiineja. Maukas ja miedosti terävä välipala sopii heti syötäväksi, ja on myös mielenkiintoinen yllättäjä napostelulautasella.
 • Korkea proteiinipitoisuus
 • Vitamiinien ja mineraalien lähde
 • Sopii kasvissyöjille
Ainesosat: CASHEWPÄHKINÄT (65%), kasviöljy, VEHNÄjauho, gluteenipitoinen riisijauho, tapiokatärkkelys, sokeri, wasabijauhe (2,5%), suola, elintarvikeväri. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.