Meista

MySnack

Tuomme sinulle terveellisiä ja puhtaita välipaloja ja välipaloja, jotka sisältävät mahdollisimman paljon vitamiineja ja ravintoaineita, turhat lisäaineet pois lukien.

Ellyt
Viron välipalakulttuurin edistäjä

MySnack on virolainen brändi, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan vakaasti seisonut varmistamassa, että pikapalat ja välipalat ovat terveellisiä ja ravinto- ja vitamiinirikkaita. Olipa kyseessä rapeat herneet ja valikoima cashewpähkinöitä tai makeita, vitamiinipitoisia kuivattuja hedelmiä.

Olemme matkustaneet ympäri maailmaa vuodesta 2009 tuodaksemme sinulle puhtaita ja aitoja makuja! Hedelmät ja vihannekset kerätään paikallisilta viljelijöiltä ja reseptimme kehitetään yhdessä paikallisten tuottajien kanssa Vietnamissa, Thaimaassa, Italiassa ja monissa muissa kauniissa paikoissa ympäri maailmaa. Teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle korkealaatuisia, ravitsevia ja herkullisia välipaloja.

Jatka lukemista

”Olen itse toimittaja mansikka- ja vadelmapelloilla Etelä-Virossa, tunnen itseni läheiseksi myös muihin maanviljelijöihin. Muokkaamme joka vuosi Aasiassa ja Euroopassa viljelijöiden kanssa, joiden kanssa valmistetaan MySnack-merkkituotteita yhteistyötä”. Elly Talv

Suurin osa tuotteista valmistetaan Vietnamissa ja Italiassa, ja laitamme pakkaukseen vain tuoreimmat ja täysin kypsät raaka-aineet, jotka käsitellään siten, että ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin ja vitamiineja lisäämättä tarpeettomia lisäaineita. Käytämme hedelmien kuivaamiseen erikoisteknologiaa, jonka avulla saamme mehukkaita, kauniin koostumuksen omaavia välipaloja kuivaamalla niitä matalassa lämpötilassa ja pitkään.

MySnack on luomusertifioitu Euroopassa!

Vietnamilaiset elintarviketutkijat ovat saaneet meille tunnustusta myös läpinäkyvän toimitusketjun hallinnasta ja kehittämisestä. Tämä on MySnack-brändin kulmakivi. Farm-to-Table -ajattelutapa lähettää tuotteen joka askeleella, eli vain valittujen, arvioitujen ja tarkastettujen tilojen tuotteet saapuvat pakkauksiin. MySnack-delegaatio tekee joka vuosi pitkän matkan maatiloille ja tehtaille varmistaakseen parhaan laadun ja tuottaakseen uusia makuelämyksiä, jotka ruokkivat tietoisen ihmisen välipalatarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Ellyt on kärsimätön, minkä ansiosta parannamme näkyvästi. Hänen tavoitteenaan on löytää uusia ja jännittäviä tuotteita täydentämään herkullista ja terveellistä tuotevalikoimaa.

Ostoskärry
Kirjaudu sisään

Eikö tiliä ole vielä?

Shop
0 items Cart
My account