Näytetään tulokset 25–32 / 32
Appelsiinia tummassa suklaassa
Herkullisia, makeita ja pehmeitä appelsiininpaloja tummassa suklaassa.
- Gluteeniton
- Sopii vegaaneille
Mansikkaa tummassa suklaassa
Pakastekuivattu rapea mansikka tummassa suklaassa (suklaata 60,1%). 100 % hedelmää, ei lisättyä sokeria eikä säilöntäaineita.
- Gluteeniton
- Sopii vegaaneille
Johanneksenleipäpuusiirappi
- Luonnollinen makeutusaine.
- Hyvä vaihtoehto sokerille ja hunajalle.
- Kyseessä on 100 % luonnollinen vegaanituote.
- Matala kalorisisältö.
- Sisältää hedelmäkuituja.
Kinuskilla ja merisuolalla maustetut kookoslastut
Kookoslastut ovat hyvä välipala ja valmiita syötäväksi. Hyvä lisä aamiaiseen – smoothien, myslin, puuron jne. valmistamiseen ja jälkiruokien sekä kakkujen koristeluun.
- Valmistettu tuoreesta kookoksesta
- Luonnontuote
- Ei sisällä säilöntäaineita
- Gluteeniton, laktoositon ja kolesteroliton
Luonnollinen vadelmaherkku
Luonnollinen vadelmaherkku on aidosta hedelmästä valmistettu terveellinen välipala, johon ei ole lisätty sokeria eikä muita lisäaineita.
- Sisältää luonnollista hedelmäsokeria
- Ei sisällä säilöntäaineita
- Gluteeniton, laktoositon ja kolesteroliton
Belgialaisella tummalla suklaalla päällystetty vadelmaherkku
Tummalla suklaalla päällystetty luonnollinen vadelmaherkku on aidosta hedelmästä valmistettu terveellinen herkku, johon ei ole lisätty sokeria eikä muita lisäaineita. Herkuttele järkevästi!
- Sisältää luonnollista hedelmäsokeria, joka antaa terveellistä energiaa
- Belgialainen tumma suklaa lisää hedelmille miellyttävän makuelämyksen
- Ei sisällä säilöntäaineita
- Ei sisällä väriaineita
- Gluteeniton ja kolesteroliton
- Korkea kuitusisältö
- Vegaani
Merilevä Tom Yum
- Rapea välipala.
- Maistuvat hyvältä, antavat energiaa ja ovat miedon tulisia.
- Merilevät tunnetaan ravintoainepitoisuudestaan, erityisesti jodipitoisuudestaan.
Merilevä tomaatilla
- Rapea välipala.
- Miedon tulinen ja sopivan tomaattinen.
- Maistuvat hyvältä ja antavat energiaa.
- Merilevät tunnetaan ravintoainepitoisuudestaan, erityisesti jodipitoisuudestaan.